Verzending:

Wij hanteren een vast verzend kost met Track-and-Trace BPost voor België van € 5.95, voor nederland 6.95 euro.
Afhaling in onze winkel is mogelijk na afspraak te Pelt.

Wij proberen zo een duidelijk mogelijk de artikelen te beschrijven aan de hand van foto’s, kleuren kunnen afwijken op foto’s van bestaande daadwerkelijke kleuren.
Indien er typfouten zich voordoen, wijst dit op een menselijke onvrijwillige fout en kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor gesteld kunnen worden. Tevens kunnen wij als onderneming Handmade by Mellebeau ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele ongelukken of letsels die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Het gebruik van onze producten is op eigen risico. Wij adviseren u de producten steeds te controleren op veiligheid voor gebruik.

 

Wanneer wij uw bestelling en betaling volledig hebben ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail en zullen wij uw gekozen artikelen met de nodige zorgzaamheid & veiligheid creëren. Omdat de meeste artikelen handgemaakt zijn moet u rekening mee houden van een verwerkingstijd van 7 tot 12 werkdagen.
Na verzending zal u een bericht ontvangen met de nodige gegevens van aflevering, waaronder ook een Track–and-Trace nummer.

Retour:

Niet tevreden met uw aankoop & wenst u dit graag te retourneren ? Dit is geen probleem voor ons want u hebt als consument een bedenktijd of herroepingsrecht van 14 dagen.
U krijgt dan u bestellingen bedrag inclusief verzendingskost gecrediteerd.

Uiteraard nemen we enkel de artikelen terug in de originele verpakking, ongebruikt, onbeschadigd, terug bij ons arriveren. Mochten om bepaalde reden dan ook producten beschadig zijn of de verpakking meer beschadig is dan nodig om producten te testen, zijn wij in de bevoegdheid een waardevermindering van het artikel aan u door te rekeningen.

Opgelet: persoonlijke gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneren:

Breng binnen de 14 dagen na ontvangst van het artikel ons op de hoogte via e-mail: belovedbyushibrees@hotmail.com

Vermeld duidelijk om welk product van uw bestelling het gaat & wat de reden is van uw retour. Vermeld ook het rekeningnummer waarop het bedrag van uw artikel mag teruggestort worden.

( Om uw terugbetaling te kunnen garanderen moeten de goederen uiteraard onbeschadigd terug bij ons geraken. Zorg dus dat u deze zorgvuldig verpakt zijn.)

 Wij brengen u op de hoogte van zodra uw bestelling terug bij ons aangekomen is.

Retourkosten:

De kosten voor de retourzending zijn steeds ten laste van de klant.

Enkel als de reden van retour bij ons ligt omdat wij u een foutief of beschadigd artikel toe stuurden, is de retour kost uiteraard voor ons en wordt deze wel terugbetaald.

Indien u de goederen zelf naar ons terugbrengt, te Pelt, zijn er ook geen extra kosten aan verbonden.

Terugbetaling:

Na ontvangst en controle van de goederen zullen wij u uiteraard terugbetalen. Daarom is het belangrijk dat u een rekening nummer vermeld in de mail waarop we de terugbetaling kunnen doen. De terugbetaling gebeurt …

 

© 2021 - 2024 BelovedbyUshiBrees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel